Om oss

Vi är ett team av experter inom kommunikation, psykologi och media. Vårt mål är att stärka individer och organisationer genom rådgivning och utbildning. Lär känna vårt engagerade team nedan.

Marcus Höök

Marcus är VD och senior rådgivare på Agera Kommunikation. Han har lång erfarenhet som konsult, utbildare, föreläsare och inspiratör. Marcus arbetar även med strategisk kommunikativ rådgivning och individuell talarträning. Genom åren har han stöttat många chefer och medarbetare till att bli bättre på att nå ut med sina budskap.

”Grymt bra på att få människor att öppna upp sig och trycka på sina hinder/problem. Mycket uppskattat och lärorikt.”

– Deltagare vid individuell talarträning om Marcus

Åsa Ottenäs

Åsa är leg. psykolog och hälsopedagog, GIH, Stockholm. Hon har i många år arbetat som utbildare och föreläsare inom kommunikation, ledarskap, konflikthantering, grupputveckling och psykologi samt med projektledning. Åsa har även arbetat med strategiska hälsosatsningar på företag och med grupper inom hälsosam livsstilsförändring. 

”Stabil, kompetent, inlyssnande. Riktigt bra!”

– Deltagare i kommunikationsworkshop om Åsa

SAMARBETSPARTNER

Andreas Lindemark

Filmproducent, filmare och fotograf som bl a jobbat för TV 4 Nyheterna, Dabrowski TV m m. Andreas hjälper oss med interna produktioner och när vi får in filmuppdrag från våra kunder.

SAMARBETSPARTNER

Catarina Breitfeld

Utbildare och medietränare. Catarina är en uppskattad utbildare inom ledarskap och kommunikation. Catarina har medverkat i flera av våra större utbildningsuppdrag när vi åkt land och rike runt för att höja kommunikationskompetensen till nya nivåer.